En god hälsa förutsätter rent dricksvatten

För att eteriska oljor skall kunna vara verkningsfulla behöver vi först rensa ut gifter från tjocktarm och lever som vi ansamlat under livet. Vi rekommenderar Young Livings 90 dagars livsstilsfärändringsprogram för detta, som de flesta Young Living distributörsledare känner till och kan upplysa dig närmare om. De första 30 dagarna i programmet består av en sådan rensning under 30 dagar med helt naturliga produkter, utan krav på fasta.

Det är också viktigt att inte fylla på sig med mer gifter via driscsvattnet. Allt kommunalt dricksvatten innehåller bl.a. nervgiftet klor, varför alla med kommunalt kranvatten bör använda vattenrenare. Alla vattenrenare på denna sida har vattenreningsfilter med microspiraler som är en ny, unik metod som effektivt renar vattnet på 4 olika sätt. Microspiralerna stoppar till stor del tungmetaller, läkemedelsrester, bakterier, parasiter och t.o.m. virus, medan nyttiga mineraler och spårämnen lämnas kvar. 

En stor fördel är att filtret mycket effektivt håller kvar de insamlade föroreningarna trots att det är fullt.

Micrispiralfiltret fick Bäst i test av Pateur Research Institute som det effektivaste vattenreningsfiltret. Filtret blir kontinuerligt testat av oberoende testlabb i Sverige.

Exempelvis visade ett test av Eurofins i maj 2013 att filtret tog bort i stort sett allt uran och bly (ca 99%). Kostnaden för att via någon av dessa vattenrenare kraftigt minska förekomsten av miljögifter i ditt dricksvatten såsom tungmetaller, läkemedelsrester och bekämpningsmedel vilka ackumuleras i bl.a. hjärnan och levern, är endast några öre per liter.